top of page

Цікава екскурсія Олешківських школярів

Учням 7 класу Олешківської ЗОШ І-ІІ ступенів (класний керівник Гуменюк В.В.), які протягом року активно займалися волонтерською діяльністю, приватний підприємець, голова громадського руху «Файне Покуття» п. Мирослав Онищук зі Снятина організував екскурсійну поїздку до музею Івана Миколайчука в с. Чортория Кіцманського району Чернівецької області.

З уст екскурсовода ( племінника Івана Миколайчука) ми довідалися багато нового та цікавого про дитячі роки митця, його родину, в якій виховувалося 12 дітей, а також про Миколайчука як відомого кіноактора, режисера, що зіграв 35 ролей у відомих фільмах.

На цьому наша екскурсійна поїздка не закінчилася. Ми побували у кінноспортивному клубі «Буковинська Троя», де побачили багато породистих коней, які брали участь у змаганнях і стали чемпіонами.

Також мали нагоду познайомитися із власником цього закладу п. Володимиром Воронюком, який розповів про те, що у с.Шипинці було знайдено Трипільську культуру, що датується 4-2 тисячоліттям до нашої ери. Нас дуже зацікавила ця тема , адже в нашому с.Олешків, що на Снятинщині, у 40 роках минулого століття було відкрито Трипільську культуру біля річки Чорнява. Під час розкопок житель села пан Гнатюк знайшов глечик, який зараз знаходиться в Івано-Франківському краєзнавчому музеї.

Після екскурсії ми пішли на дитячий майданчик, зробили цікаву фотосесію. Повернувшись додому, ми дружно класом подякували пану Мирославу за чудову, цікаву та навчальну подорож.


Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page